Pehr Stenbergs levernesbeskrivning : av honom själv författad på dess lediga stunder. D. 2, 1784-1789

Pehr Stenbergs levernesbeskrivning : av honom själv författad på dess lediga stunder. D. 2, 1784-1789 - Fredrik Elgh, Göran Stenberg, Ola Wennstedt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Elgh, Göran Stenberg, Ola Wennstedt
DIMENSIONERA
9,11 MB
FILNAMN
Pehr Stenbergs levernesbeskrivning : av honom själv författad på dess lediga stunder. D. 2, 1784-1789.pdf
ISBN
9625444198813

BESKRIVNING

PEHR STENBERGS LEVERNESBESKRIVNING är en norrländsk självbiografi från gustaviansk tid. Texten, som aldrig tidigare utgivits, beskriver en ung mans livsresa från föräldrahemmet i en bondby söder om Umeå via studier i Åbo och åter till hembygden med nya erfarenheter. Författaren berättar självutlämnande och detaljerat om sina upplevelser, bland annat i sökandet efter en livskamrat, som informator och huspräst i förnäma familjer under studietiden i Finland och som klassresenär i den tidens Västerbotten.Kännetecknande för hela verket är den sociala mångfalden i fråga om de människor Stenberg möter och de miljöer han vistas i.Verket är unikt tack vare sin långa tillkomsttid och sitt stora format. Berättelsen är också omväxlande och bjuder på överraskningar. Den är delvis utformad efter samtida skönlitterära mönster.

2, 1784-1789. 271 kr Finns i lager Book Outlet.

D.2, 1784-1789 Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom pehr stenberg Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR