Hemma hos Martina

Hemma hos Martina - Martina Haag | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martina Haag
DIMENSIONERA
4,13 MB
FILNAMN
Hemma hos Martina.pdf
ISBN
9617294430924

BESKRIVNING

Hemma hos Martina andas hela tillvaron glamour. I Mariah Carey-garderoben som tar upp en hel vägg ligger sidenunderkläderna sorterade i egna fack och klänningarna hänger i färgordning. Hemma hos Martina är det aldrig någon som bråkar. Alla räkningar är betalda i tid och i trädgården ligger stenarna i storleksordning. Barnen har håret vattenkammat helt rakt och katterna öppnar sina kattmatsburkar själva utan att mjaua ett endaste dugg. Martina ljuger aldrig, är aldrig avundsjuk och känner sig aldrig som en tant. När hon är gravid är hon mild och vis, går nästan inte upp någonting och påminner inte ett dugg om Rolf Lassgård i underbyxor. Precis så är det. Absolut inte. »Jag bara skriver, jag har ingen som helst koll på hur man SKA göra«, säger Martina Haag. Den metoden har hittills gett henne priset som Årets Krönikör 2003 och gjort henne till en av de mest uppskattade skribenterna i tidningarna ELLE och Mama. Martina medverkar dessutom i boken Uppdrag: Mamma. Därutöver arbetar hon som skådespelerska och har synts bland annat i filmerna Halva sanningen och Känd från teve, och i teveserierna Percy tårar och Heja Björn!. Martina bor med sin man och tre barn i ett litet hus utanför Stockholm. Hemma hos Martina innehåller krönikor och nyskrivet material. Det är Martinas första bok.

Hemma hos Martina är det aldrig någon som bråkar. Alla räkningar är betalda i tid och i trädgården ligger stenarna i storleksordning.

Barnen har håret vattenkammat helt rakt och katterna öppnar ... Nyårsafton hemma hos Martina Haag? Ja, det är säkert både kul och trevligt. Men jag hade sett fram emot ett helt annat Vinter denna årets sista dag.

RELATERADE BÖKOR