Bukspottkörteldagbok

Bukspottkörteldagbok - Péter Esterházy | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Péter Esterházy
DIMENSIONERA
3,36 MB
FILNAMN
Bukspottkörteldagbok.pdf
ISBN
5735589073495

BESKRIVNING

Detta blev Péter Esterházys sista bok: en dagbok om den sjukdom som skulle tahans liv sommaren 2016. Han möter sin cancer som han mött allt annat i livet uppriktigt och nyfiket, fylld av spiritualitet, humor och kärlek till livet.Kan bukspottkörtelcancern skildras som en ofrivillig kärlekshistoria?"Det är sublim humor. Han vägrar släppa in läsaren i eventuell panik. Kanske är det bara min egen inbillning att panik måste uppstå när döden på allvar närmar sig. Men: 'Lilla fröken, tänk Er att i morse vaknade jag av att någonting snörde ihop mitt bröst och min hals, så att jag knappt fick luft, luft till att snyfta. Detta är i princip en enda sats. En ensatskänsla. Jag kände att mitt liv var ett fel. Ett fel.'Läs denna sats många gånger. Och alla de andra ensatskänslorna, och dito tankarna, i denna bok. Det är så den måste läsas: som snabbt viskade telegram från en slocknande tankevärld till en ännu en tid pågående."Martina Montelius, Expressen

Hansson Jag ... Bukspottkörteldagbok / Péter Esterházy ; översättning Ildikó Márky & Gunnar D Hansson. Esterházy, Péter, 1950-2016 (författare) Alternativt namn: Péter, Esterházy, 1950-2016 Péter Esterházy gör det under titeln "Bukspottkörteldagbok" med ett humoristiskt lättsinne som om hans cancer och hans cellgifter egentligen handlade om någonting annat, ett ovanligt spirituellt seminarium exempelvis.

Laddas ned direkt. Köp boken Bukspottkörteldagbok av Péter Esterházy (ISBN 9789176811467) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR