Victoria Benedictsson Dagböcker 1876-1888

Victoria Benedictsson Dagböcker 1876-1888 En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
7,71 MB
FILNAMN
Victoria Benedictsson Dagböcker 1876-1888.pdf
ISBN
1886247278919

BESKRIVNING

Victoria Benedictsson skrev dagboksanteckningari annotationsalmanackor. Av dessafinns böckerna från åren 1876–1888 bevarade.De föreligger här i oavkortad utgåva. Dagböckernaär mindre tillrättalagda än hennes Stora bok, som igrund och botten är hennes studie- och arbetsbok.Anteckningarna i dagböckerna är detaljrika och läsaren kastas mellan Victorias känslomässiga utbrott och krassa beskrivningar av personer i hennes omgivning. För den som vill komma Victoria Benedictsson in på livet är ett studium av hennes dagböcker nödvändigt. De kan med fördel läsas parallellt med hennes Stora bok och brevväxlingenmed Axel Lundegård.Denna utgåva är försedd med noter och ett mycket stort antal fotografier från tiden. Sammantaget förmedlar utgåvan en unik tidsatmosfär.

Dagböckerna är mindre tillrättalagda än hennes Stora bok, som i grund och botten är hennes studie- och arbetsbok. Victoria Benedictsson skrev dagboksanteckningar i annotationsalmanackor. Av dessa finns böckerna från åren 1876-1888 bevarade.

Levnadsteckning över Victoria Benedictsson", "Brevväxlingen mellan Victoria Benedictsson och Axel Lundegård", "Victoria Benedictsson. Dagböcker 1876-1888" och "Sirenen" av Victoria Benedictsson.

RELATERADE BÖKOR