Kraschad : så förlorade jag en miljon på börsen

Kraschad : så förlorade jag en miljon på börsen - Fredrik Virtanen | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Virtanen
DIMENSIONERA
6,31 MB
FILNAMN
Kraschad : så förlorade jag en miljon på börsen.pdf
ISBN
4749486794070

BESKRIVNING

I oktober 2008 rasade världens börser. Hundratals miljarder kronor gick upp i rök på bara några dagar, en av världens största investmentbanker, Lehman Brothers, gick i konkurs och mängder av småsparare förlorade sina pengar. En av dem som förlorade stort var journalisten Fredrik Virtanen, som brände över en miljon kronor på snabba aktieaffärer.I Kraschad berättar han om börskollapsen inifrån, om skuldkänslorna, illamåendet, ångesten. Och om vägen dit från Motala via New York och kärleken."sällsynt självutlämnande reportagebok om både en finansiell och emotionell krasch"Jan Gradvall, Dagens Industri

En av de är journalisten och programledaren Fredrik Virtanen som förlorade 1 miljon kronor på sin aktiehandel. Nu släpper han en bok, "Kraschad", om hur han upplevde börskollapsen inifrån, om skuldkänslorna, illamåendet, ångesten. Buy Kraschad : så förlorade jag en miljon på börsen by Fredrik Virtanen, Conny Lindström (ISBN: 9789173893589) from Amazon's Book Store.

I Kraschad berättar han om ... I oktober 2008 rasade världens börser. Hundratals miljarder kronor gick upp i rök på några dagar.

RELATERADE BÖKOR