Lyckan, kärleken & meningen med livet

Lyckan, kärleken & meningen med livet - Elizabeth Gilbert | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elizabeth Gilbert
DIMENSIONERA
3,61 MB
FILNAMN
Lyckan, kärleken & meningen med livet.pdf
ISBN
2781584878587

BESKRIVNING

Boken som har sålt mer än 4 miljoner exemplar i USA Klockan är 3 på natten och Elizabeth Gilbert ligger på badrumsgolvet och gråter. Hon är drygt trettio, hon har en man, ett hus utanför stan, ett framgångsrikt jobb och försöker få barn - men hon är inte lycklig. En slitsam skilsmässa, en depression och en turbulent kärleksaffär senare bestämmer hon sig för att söka efter det hon verkligen vill med livet.   För att på allvar ge sig själv tid och utrymme för att finna sig själv bestämmer hon sig för att alldeles själv ge sig ut på en lång resa. I den här boken får vi följa med på hennes reseäventyr. Hon börjar i Italien där hon lär sig konsten att njuta, i Indien konsten att nå sinnesro och i Indonesien hitta balans. En intensiv, känslig och underhållande memoar om att finna sig själv och allt som kan hända när man tar ansvar för sitt eget välmående. "En knockout, fylld av visioner"Oprah Winfrey

| Adlibris Lyckan, kärleken och meningen med livet. Drama Romantik 2010.

Klockan är 3 på natten och Elizabeth Gilbert ligger på badrumsgolvet och gråter. Hon är drygt trettio, hon har en man, ett hus utanför stan, ett framgångsrikt jobb och försöker få barn - men… På fredag är det premiär för filmen Lyckan, kärleken och meningen med livet med Julia Roberts i huvudrollen som sökande resenär.

RELATERADE BÖKOR