Ren styrka & rå nakenhet : bakom fasaden

Ren styrka & rå nakenhet : bakom fasaden - Pia-Lena Forsman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia-Lena Forsman
DIMENSIONERA
11,15 MB
FILNAMN
Ren styrka & rå nakenhet : bakom fasaden.pdf
ISBN
3181273822767

BESKRIVNING

Boken du håller i din hand är en vackert inpaketerad gåva, innehållande en del av min själ. Väl inslagen och av livet formad. Det trasiga och gömda, och kanske även en del jag helst vill glömma.Om ungdomstid och söndriga relationer, och hur det är att leva som högkänslig kvinna med ätstörningar i bakgrunden. Som trebarnsmamma med ett tidvis intensivt vardagskaos.Jag kämpar för att finna tid till att tanka energi, samtidigt som dagens stressade samhälle och pressen från sociala medier får mig att falla ibland. För vi kvinnor borde så mycket. Och hur mycket jag än vill orkar jag inte vilja leva upp till detta förskönade kvinnoideal!Jag önskar krossa fasaden, åtminstone riva ner den lite grann, och med en rå nakenhet skildra det riktiga livet. Som göms inuti, eller som i många fall trycks djupt ner i tvättkorgen. Today is the laundry-day!

på dig att du är nervös. Du, som aldrig ville. Linoljefärg Guldockra 1A-94 är en vacker mörkgul linoljefärg som historiskt är en mycket populär kulör.

Grahn. Levnadsbeskrivning (Heftet) av forfatter Birger Grahn.

RELATERADE BÖKOR