Spring dig fri!

Spring dig fri! - Kenneth Gysing | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kenneth Gysing
DIMENSIONERA
4,32 MB
FILNAMN
Spring dig fri!.pdf
ISBN
2878600947627

BESKRIVNING

En inspirationsbok full av endorfiner! Kenneth Gysing visar med övertygande entusiasm och mycket humor att löpning inte behöver vara kravfyllt eller komplicerat utan ett enkelt sätt förhålla sig till livet.Många av oss springer några rundor inför sommarsäsongen eller plågar oss igenom några pass efter julhelgerna. Kenneth Gysings förhållande till löpning är ett helt annat. Han springer flera gånger i veckan, året om, i alla väder och oavsett vad som händer i livet. Kenneth är löpare. Han äter, jobbar, sover, andas - och springer. Löpningen har tagit honom genom livets olika skeenden. Spring dig fri! är inte en faktabok med träningsscheman och kostupplägg, den handlar inte om vikten av att stretcha eller hur man når fram till det perfekta löpsteget. Den handlar om löpning ett sätta att förhålla sig till livet. Den handlar om långa springturer genom Dalarnas djupa skogar, om svett och kamp bland höga berg i Himalaya, om att springa vilse i dallrande hetta i den mest avlägsna av Indiens saltöknar. Den handlar också om vardagsglädjen i att springa på småstigar en tidig morgon i april.

Köp boken Spring dig fri av Kenneth Gysing (ISBN: 9789188315342) hos BookOutlet.se Ny forsking: Spring dig fri från cancer All vet att löpning är bra för både kropp och själ. Men studier visar att löpning även verkar förebyggande mot cancer.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Spring dig fri är inte uppbyggd av träningsscheman, kostupplägg, detaljerade analyser av hur du tar milen på 40 minuter eller jakten på det perfekta löpsteget.

RELATERADE BÖKOR