253 dagar liv : ett filosofiskt äventyr

253 dagar liv : ett filosofiskt äventyr - Christofer Johansson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christofer Johansson
DIMENSIONERA
5,64 MB
FILNAMN
253 dagar liv : ett filosofiskt äventyr.pdf
ISBN
4956907576321

BESKRIVNING

Hur är det att cykla genom världen? Vad gömmer sig bakom krön och knutar? Världen ligger under våra fötter när vi cyklar från Sverige till Thailand tillsammans sida vid sida. I kvartett far vi mil efter mil. Förbi städer, öken och djungel i äventyr och god tro. Men det är ingen enkel match att färdas genom hunger, utmattning och bristande hygien. Strapatserna är fler än backarna upp och ner. Vänskap och viljor sätts hela tiden på prov och allt susar genom huvudet på en cykelsadel långt, långt hemifrån. Calle, Fredrik och Tomi, det här är min berättelse. Ur mitt huvud. Min berättelse om när vi satt fast vid varann och var fria på en och samma gång.

Kanske blir det jorden runt, kanske inte. Världshaven ligger vidöppna för ensamseglaren Emma Ringqvist från ... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom teckna Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Svemester : så reser du smart och hållbart i ... 253 dagar liv : ett filosofiskt äventyr Christofer Johansson Häftad. 239.

RELATERADE BÖKOR