Breven berättar : Ingvar Kamprads visionära ledarskap på IKEA

Breven berättar : Ingvar Kamprads visionära ledarskap på IKEA - Staffan Jeppsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Staffan Jeppsson
DIMENSIONERA
12,67 MB
FILNAMN
Breven berättar : Ingvar Kamprads visionära ledarskap på IKEA.pdf
ISBN
2206273015398

BESKRIVNING

 Breven Berättar Ingvar Kamprads visionära ledarskap på IKEA ger oss en unik bild av Ingvar Kamprads jordnära ledarskap genom publiceringen av en rad viktiga affärsbrev signerade Kamprad själv. "Tillsammans är vi starkare! Var försiktig med kostnader! Föregå alltid med gott exempel! "Kamprads ledarskap handlade i första hand om att visa respekt och förtroende för medarbetaren. Han var personlig, närvarande och inkluderande -lärdomarna man kan dra ur hans ledarskap är minst lika viktiga i dagens digitala värld som de var då det begav sig. Bokens författare Staffan Jeppsson var Kamprads personlige assistent under sex år på 1990-talet. Varje enskilt, handskrivet brev följs av en renskrift samt en fördjupande kommentar från författaren. Därutöver bjuder boken på en rad underhållande anekdoter som med värme och skärpa skriver fram visionären Kamprad. Genom Kamprads ord får läsaren ta del av hur Ingvars berömda småländska bondförnuft såväl på det kommersiella som på det mänskliga planet omformas till ett passionerat och visionärt ledarskap. Ett ledarskap som fortsätter bygga världens största heminredningsföretag. 

Ledarskap och självbedrägeri : att komma ut ur boxen av . Förlag: Ekerlids; Format: Häftad; ...

Där förtydligades att varslet som gäller 650 anställda i Sverige, och 7 500 globalt, ligger kvar. - Man följer planen men hoppas att processen går lite fortare nu, säger Susanne Håkansson vid Unionenklubben på Ikea.

RELATERADE BÖKOR