Pingvinlektionerna

Pingvinlektionerna - Tom Michell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tom Michell
DIMENSIONERA
7,34 MB
FILNAMN
Pingvinlektionerna.pdf
ISBN
5213387883091

BESKRIVNING

Engelsmannen Tom Michell är tjugotre år, singel och brinner av äventyrslust. Han får jobb som lärare på en prestigefylld internatskola i Argentina under det politiskt turbulenta 70-talet. Men det stora äventyret börjar då Tom räddar en oljeindränkt pingvin på en strand i Uruguay. Efter det vägrar fågeln lämna sin räddares sida och Tom har inget annat val än att smuggla med sig pingvinen på flyget tillbaka till campus. Pingvinen döps till Juan Salvador och blir centrum för allas uppmärksamhet på skolan. Han blir rugbylagets maskot, värd på Toms fester, hushållerskans förtrogne och simtränare till en blyg student. Juan Salvador sprider glädje till alla runt omkring - särskilt till Tom som i pingvinen har hittat en compadre. En charmig berättelse för alla som älskade Marley och jag, Bibliotekskatten Dewey och Gatukatten Bob.

Han ... Recension: Pingvinlektionerna av Tom Michell. Publicerat den 23 april, 2016 23 april, 2016 av annettejuhlin.

av Tom Michell (Bok) 2016, Svenska, För vuxna Engelsmannen Tom Michell får på 1970-talet arbete som lärare på en internatskola i Argentina. Under en semesterresa räddar han en oljeindränkt pingvin på en strand i Uruguay. Pris: 41 kr.

RELATERADE BÖKOR