GZ ligger i Lund

GZ ligger i Lund - Gunnar Zettersten | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Zettersten
DIMENSIONERA
4,62 MB
FILNAMN
GZ ligger i Lund.pdf
ISBN
9990219161195

BESKRIVNING

Skriftserien är en personlig skildring av mitt liv. GZ ligger i Lund berör tiden i Lund åren 1959 - 1964. Där skildras utbildningen, anställningen vid Naturgeografen och yrkesvalet -naturvårdarens, Kuratorstiden i Västgöta nation och mitt livs kärlek-Elsa. Gunnar Zettersten, född och uppvuxen i Lidköping, fil. mag. vid Lunds Universitet, naturvårdsintendent vid länsstyrelsen i Jönköping län åren 1964-1974, anställd vid Naturvårdsverket åren 1974-2003 i olika chefsbefattningar. Ordförande i Svenskt Friluftsliv åren 2008-2009. Utgivit Mitt naturvårdsliv i fem volymer och GZ växer upp.

112 meter från adressen ligger Holken Förskola. Den gymnasieskola som ligger närmast är Lars-Erik Larssongymnasiet (167 meter), som är en privat skola med ca 181 elever.

På monumentet finns inskriptionen "1676 den 4 december stridde och ... Liksom Uppåkra ligger Lund utmed den nord-sydliga landsväg som omges av det land som Uppåkra var centralort för, men Lunds nya läge var vid korsningen med en öst-västlig landsväg till landet i Vombsänkan, Färs härad, antyder att staden Lund aspirerade på kontroll av större delar av Skåne, möjligen också Kristianstadsslätten på andra sidan Linderödsåsen. Lund skapar framtiden med kunskap, innovation och öppenhet. I Lund möts tradition och innovation i den medeltida staden där det är lika nära till universitet och spetsforskning som till natur och kultur. Byggnadsnämnden ansvarar genom stadsbyggnadskontoret för den fysiska planeringen av Lund.

RELATERADE BÖKOR