Djävulen på axeln

Djävulen på axeln - Lena Sundstedt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Sundstedt
DIMENSIONERA
10,6 MB
FILNAMN
Djävulen på axeln.pdf
ISBN
1116111224291

BESKRIVNING

Sofie Sundqvist är 17 år när hon drabbas av sjukdomen anorexia nervosa, med tydliga stråk av ortorexi. Hon dras med nedåt av djävulen på hennes axel. Han som manar henne att jobba på, att gå ner några kg till, att aldrig stanna upp och vila. Sofie behöver och tar absolut kontroll över sin kropp genom tvång och förbud, uppsatta av den aldrig nöjda djävulen. Och djävueln har kontroll över henne. Det blir en snabb och oförsonlig resa ner i helvetet. Och en väldigt lång resa för att ta sig därifrån, längre än Sofie någonsin kunde ana. Djävulen på axeln är en roman som beskriver hur mycket mer än bara viktnedgång som en sjukdom som anorexia innebär. Hur mycket av livet som blir påverkat och förstört, både där och då, och på lång sikt. Inte bara för den drabbade, utan även för dennes familj och vänner. Djävulen på axeln vänder sig till alla som har drabbats av en ätstörning, till alla som känner någon som har det. Till ungdomsledare, tränare, lärare, fritidspersonal och andra vuxna som träffar på unga tjejer och killar. De som kämpar mot det omöjliga skönhetsideal som media basunerar ut idag, som kämpar för att duga, precis som de är.Författaren Lena Sundstedt är en mångsidig och kreativ person. Legitimerad fysioterapeut och utbildad ergonom. Verksam i det egna företaget Skidlena, som personlig tränare och skidcoach. Och med egen erfarenhet av ätstörningar. Djävulen på axeln är hennes första roman, en som många år legat på lur och nu äntligen har kommit ut ur garderoben.

Definition på engelska: Devil on My Shoulder Den lille djävulen på axeln. Postat den 3 oktober, 2012 av Vocalissa ~ Sådär, nu har jag fått mitt morgonkaffe och jag börjar känna mig som en människa igen! Det blev ett kort träningspass idag, men oj vad jag fick kämpa med mig själv. På grund av detta så bör det huvudsakliga fokuset ligga på att träna den mellersta och bakre delen av axlarna, då det är här de flesta är svagare.

Annons. Du skriver om ditt förhållande till internet som ett stort hinder för disciplinen - något som många säkert kan känna igen sig i. Axeln är uppbyggd kring axelleden (humeroscapularleden, articulatio humeri) där överarmsbenets huvud (caput ...

RELATERADE BÖKOR