Anteckningar från kriget. Limiterad (Jutesäck)

Anteckningar från kriget. Limiterad (Jutesäck) - Marguerite Duras | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marguerite Duras
DIMENSIONERA
4,60 MB
FILNAMN
Anteckningar från kriget. Limiterad (Jutesäck).pdf
ISBN
2034946419215

BESKRIVNING

Begränsad upplaga av boken med jutesäck/tygkasse. År 2006 publicerades Anteckningar från kriget i Frankrike för första gången. Verket blev genast mycket omtalat och sålde i 30.000 exemplar.Anteckningar från kriget är nämligen överväldigande läsning boken visar tydligt hur nära Marguerite Duras liv och hennes författarskap låg varandra.De fyra anteckningsböckerna omfattar så mycket mer än krigsåren, trots att »anteckningsböcker från kriget« var det uttryck som Marguerite Duras valde att skriva på det pappersarkiv som hon förvarade dem i fram till sin död.Anteckningar från kriget är en enastående memoar från åren 1943-1949, med tillbakablickar på barndomen i Indokina, samtidigt som de utgör ytterligare bevis för Duras litterära mästerskap.En engelskspråkig utgåva av Anteckningar från kriget utkom våren 2008 och rättigheterna för boken är sålda till ytterligare ett femtontal länder.

I det tyska riket pågick sedan 1618 ett krig mellan katolska och protestantiska områden. Kejsarens härförare Wallenstein hade planer på att skapa en kejserlig sjömakt vid Östersjökusten. Pris: 109 kr.

I "Vicekonsuln" från 1965 sipprar känslorna fram i små sprickor i dialogen i en berättelse om leda, orättvisor och förträngningar. En ung kvinna från Kambodja går och går.

RELATERADE BÖKOR