En skandalskrivare i nattrock och kalsonger : August Strindbergs levandshistoria för 2000-talet

En skandalskrivare i nattrock och kalsonger : August Strindbergs levandshistoria för 2000-talet - Stefan Whilde | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Whilde
DIMENSIONERA
11,32 MB
FILNAMN
En skandalskrivare i nattrock och kalsonger : August Strindbergs levandshistoria för 2000-talet.pdf
ISBN
3147597928942

BESKRIVNING

En skandalskrivare i nattrock och kalsonger · August Strindbergs levnadshistoria för 2000-talet Det här är en bok om mannen som ville äta sköldpaddssoppa ur en klosett. Han hette August Strindberg och var en helt vanlig människa som gifte och skilde sig, drack för mycket vin, gillade husmanskost och tyckte att telefoner är en jävlig uppfinning. Han levde i en tid när allt var möjligt. Dog gjorde han uppe i Blå Tornet, med blodblandade spyor i sängen och champagne på dagordningen. Han har kallats kvinnohatare, satanist, himlastormare. Mycket annat har sagts om honom, en del av detta är osant. I den här boken är allt med. Inget har utelämnats.

Bok-presentation: ... Eneke har han skrivit den skrattretande tankeboken Tänk om Tvärtom.Whilde har också skrivit Strindbergbiografin En Skandalskrivare i nattrock och kalsonger, ... Böcker av Whilde, Stefan med betyg, recensioner och diskussioner Senaste sökningarna ...

De ger sig ut på en resa till Afrika. Bakom sig lämnar de en olöst gåta och tio upp-och-nedvända människokors. På August Strindbergs födelsedag kommer författare Stefan Whildes biografi om Strindberg ut.

RELATERADE BÖKOR