Det kungliga året 2011

Det kungliga året 2011 - Elisabeth Tarras-Wahlberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elisabeth Tarras-Wahlberg
DIMENSIONERA
8,29 MB
FILNAMN
Det kungliga året 2011.pdf
ISBN
1599149338246

BESKRIVNING

Det blev ett händelserikt år efter kronprinsessbröllopet 2010. Vi får här följa Prins Daniels första år som kunglig höghet, bland annat genom flera av de många resor han och Kronprinsessan Victoria genomförde tillsammans. Estlands presidentpar har varit i Sverige, kungafamiljen gjorde statsbesök i Botswana och Kina. Vi får också ta del av hur en representationsmiddag på Kungliga Slottet förbereds och genomförs och dessutom firar vi att Det kungliga året har 35-årsjubileum med en bildkavalkad från åren som gått.

Resor, statsbesök och fester. Kungliga Året. 1,181 likes.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Det kungliga året 2011 av Elisabeth Tarras-Wahlberg.

RELATERADE BÖKOR