Cancerkarusellen

Cancerkarusellen - Anna Lindvall Olsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Lindvall Olsson
DIMENSIONERA
5,96 MB
FILNAMN
Cancerkarusellen.pdf
ISBN
3768689362651

BESKRIVNING

En berättelse som beskriver hur vi tre, jag, Tor och vår dotter Nena under ett års tid drogs med i en svindlande cancerkarusell. Vi turades om att stötta varandra och bryta ihop. Boken beskriver den oförskönande sanningen om hur det var att se sin store starke beskyddare bli svag och hjälplös och att ofrivilligt hamna i min situation som anhörig. Jag beskriver hur vår då tvååriga dotter kämpar för sin rätt till sin pappa, även när han var sjuk. Berättar om det liv vi alla tre tvingades in i och den förfärliga känslan av att inse att mitt barn tvingats lära sig mer om sjukhusvärlden än om Astrid Lindgren världen. Det är inte lätt att vara anhörig!

Om detta har jag nu skrivit en bok, Cancerkarusellen, som tar upp vad jag som anhörig kände. Kan säga som så att om jag haft en positiv man vid min sida som dig hade kanske boken sett annorlunda ut… Det kanske inte gillas av den finkulturella delen av er men skitkul är ordvalet för kvällen.Vi har har det för jädrans bra men idag har jag fått två dåliga besked av mina medsystar i den här cancerkarusellen. Innehållet i nedanstående titellistor är sammanställt av sjukhusbiblioteken, patientutbildningscentra och vårdpersonal i Region Skåne samt av personer med egen erfarenhet av sjukdomarna.

Dela: Tweet Mail Skriv ut . Detta är opinionsmaterial.

RELATERADE BÖKOR