Nazibruden

Nazibruden - Anna-Lena Joners Larsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna-Lena Joners Larsson
DIMENSIONERA
4,21 MB
FILNAMN
Nazibruden.pdf
ISBN
3829021933829

BESKRIVNING

Anna-Lena var trött på att flacka runt och hade äntligen hittat hem. Hon hade träffat Erik, som fick henne att skratta, leva och tro på kärleken igen. Att han var nazist och sångare i ett vit makt-band betydde ingenting. Men då visste hon inte att han skulle föra henne in i en ny värld, långt från både henne själv och hennes vänner. I Nazibruden berättar Anna-Lena Joners Larsson berättelsen om sitt liv som nazist. Men också om hur hennes barn gav henne en ny syn på livet - och den svåra vägen ut ur rörelsen. En stark, gripande och högaktuell berättelse om en mörk del av vårt samhälle. Frilansjournalisten Jessika Devert utbildade sig på Journalisthögskolan i Göteborg, tog sin examen 2000 och har skrivit sedan dess. Frilanskarriären startade på Huddinge neonatalavdelning när sonen Adrian föddes för tidigt. Hans historia blev den första insålda artikeln och sedan dess har hon skrivit om allt från svåra sjukdomar till roliga kärlekshistorier. 2010 och 2012 släppte hon, tillsammans med sin syster, tre barnböcker på B.Wahlströms förlag. Jessika är 47 år och veckopendlar mellan sin son i Södertälje och maken och ungdomskärleken Morgan i Göteborg. CD ljudbok: 7 skivor Speltid: 7 t. 38 min. Uppläsare: Jenny Lindberg

Tillsammans med sin pojkvän sjöng hon låtar om utrotning. Hon var en del av den innersta cirkeln i den svenska nynazistiska rörelsen. Nazibruden Hon hade ett hakkors intatuerat på foten och en SS-soldat på benet.

| Adlibris Nazibruden Anna Lena . Idag jobbar hon som diakoniassistent och med nyanlända - och lever ett helt annat liv.

RELATERADE BÖKOR