Karl för sin kjol : en transvestit berättar

Karl för sin kjol : en transvestit berättar - Conny Mårtenson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Conny Mårtenson
DIMENSIONERA
11,99 MB
FILNAMN
Karl för sin kjol : en transvestit berättar.pdf
ISBN
8089174890293

BESKRIVNING

Hur många män har inte känt lust att klä ut sig till en sexig kvinna? Män älskar att klä ut sig till kvinnor på maskerader. Och hur många män har inte någon gång provat sin frus eller sambos kläder på skoj? Det är fler än vi anar som i smyg klär ut sig bakom hemmets fördragna gardiner. Man gör det på fester och i klubbar, men få transvestiter vågar visa upp sig offentligt. Inte ens Christer Lindarw vågar gå ut på stan i kvinnokläder.I den här boken berättar en man som har vågat. Ärligt och rättframt skildrar han sina upplevelser som transvestit under trettio år som han gått i Stockholm förklädd till sexig kvinna. Och inte bara där ? mest underhållande blir kanske besöken ute i skärgården och i några av Sörmlands småstäder. Det är många äventyr som målas upp, märkliga händelser och incidenter.Genom transvetstitens ögon skildras samhället ur ett helt annat perspektiv än det vi är vana vid. Boken väcker tankar kring våra attityder och fördomar, kanske särskilt vad gäller könsrollerna. Conny Mårtensson, född 1933 i Bollnäs. Kom som 17-åring till Stockholm, började som tryckarlärling 1957 på Esselte, sedan tryckare hos Wahlströms Bokförlag och därefter DN:s tryckeri fram till pensioneringen 1998.Började klä ut sig till kvinna vid 45-års ålder. Sambo men inga barn. Boken är författarens memoarer.

Bild Objekt Pris Pris; Italienaren. 65 kr Bokbörsen.

Då hittade Göran Sandberg en egen ... Som skotsk kvinna känner jag mig kränkt när jag ser bilden och läser artikeln i VLT. Han är inte transvestit. Att han ibland klär sig i kjol har ingenting ...

RELATERADE BÖKOR