Tommy Myllymäki – En studie i maniska förberedelser

Tommy Myllymäki – En studie i maniska förberedelser - Markus Wilhelmson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Markus Wilhelmson
DIMENSIONERA
3,53 MB
FILNAMN
Tommy Myllymäki – En studie i maniska förberedelser.pdf
ISBN
3162276462497

BESKRIVNING

Lyon i januari 2011. Tommy Myllymäki står överst på pallen i VM – Bocuse d’Or. Han är nöjd. Vägen dit var en resa fylld av kritik från provsmakare, vredesutbrott, för lite sömn, misslyckade experiment, skärsår och månader i ett provkök utan fönster.Markus Wilhelmsson försöker ta reda vad det är som driver honom.TOMMY MYLLYMÄKI – EN STUDIE I MANISKA FÖRBEREDELSER är ett reportage som ursprungligen publicerades i Besöksliv, januari 2015.Markus Wilhelmson har arbetat på Expressen, bland annat som sportchef och USA-korrespondent, han har frilansat åt Dagens Nyheter, tidningen Vi, Affärsvärlden, Resumé och Café. Han är i dag redaktionell chef på Vi Media.

av Markus Wilhelmson (Bok) 2017, Svenska, För vuxna Ämne: Biografi, Myllymäki, Tommy : 1978-, Kockar, Sverige, Fler ämnen: ... Lz Myllymäki, Tommy: Finns på följande bibliotek.

189:-Köp Kommande. Myllymäkis menyer Tommy Myllymäki.

RELATERADE BÖKOR