Markus höst- och vintermat

Markus höst- och vintermat - Markus Aujalay | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Markus Aujalay
DIMENSIONERA
7,3 MB
FILNAMN
Markus höst- och vintermat.pdf
ISBN
3086912808207

BESKRIVNING

Välkommen till Markus kök! Hösten och vintern har många goda och intressanta råvaror att erbjuda. Och de traditionella mathelgerna lyser upp i vintermörkret. Här har Markus Aujalay samlat närmare 100 av sina årstidsfavoriter. Enkla, lättfattliga recept som förklaras steg för steg du kommer garanterat lyckas i köket. Här finns den perfekta utflyktsmaten, den fiffigaste plommonsylten och den geniala sillinläggningen som imponerar på alla. Och här finns recepten på den riktigt goda maten till den roliga nyårs­festen. Markus höst- och vintermat kommer att följas upp av Markus vår- och sommarmat, där han bjuder på sina bästa recept och tips för den överdådiga varma delen av året.

Nu är det dags igen och denna gång är det på temat höst- och vintermat. Redan när jag bläddrade genom den första gången var jag tvungen att börja sätta postitlappar på recept jag vill testa. Markus höst- och vintermat (Inbunden, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Markus höst- och vintermat.

Och de traditionella mathelgerna lyser upp i vintermörkret. Här har Markus Aujalay ... Köp 'Markus höst- och vintermat' nu.

RELATERADE BÖKOR