Hälsingland : Världsarv och kulinariskt

Hälsingland : Världsarv och kulinariskt - Alwa Woxlin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alwa Woxlin
DIMENSIONERA
11,31 MB
FILNAMN
Hälsingland : Världsarv och kulinariskt.pdf
ISBN
9890055831248

BESKRIVNING

Bok om Hälsingland och dess historia, om Världsarvet Hälsingegårdarna, om närproducerad mat och dryck förr och nu. Den handlar om seder och bruk, om folktro och matlagningstraditioner och därmed också många recept på mat och dryck från förr. Flera drivande eldsjälar i vårt landskap, som kämpar för det närproducerade idag, presenteras i boken. Landskapet med dess blånande berg, djupa frodiga skogar och vackra kristallklara sjöar är fyllt av mystik i både saga och verklighet. Den storslagna naturen, fritids­ak­tivite­terna och UNESCO:s Världs­­arv Hälsingegår­dar ökar antalet besö­ka­re till land­skapet. Fler och fler vill se de vackra gårdar­na och hitta de små  före­ta­gen som tillverkar när­pro­­duce­rade kuli­nariska kvali­tets­pro­dukter med recepten från förr.  I denna bok finns kort om gårdarna, om seder och bruk, om folktro och mat­lagnings­tradi­tioner och själv­klart också re­cept på mat och dryck från förr. Några, av fler och fler som erbjuder när­pro­ducera­t, berättar om sina företag.

Skickas inom 1-2 vardagar. Bok om Hälsingland och dess historia, om Världsarvet Hälsingegårdarna, om närproducerad mat och dryck förr och nu.

Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien Rosalind Mowe Häftad. 109.

RELATERADE BÖKOR