Matnyttigt i Bibeln : läckra bibelinspirerade recept som ger näring åt både kropp och själ

Matnyttigt i Bibeln : läckra bibelinspirerade recept som ger näring åt både kropp och själ - Rena Rossner | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rena Rossner
DIMENSIONERA
4,84 MB
FILNAMN
Matnyttigt i Bibeln : läckra bibelinspirerade recept som ger näring åt både kropp och själ.pdf
ISBN
3684619131544

BESKRIVNING

Följ med på en kulinarisk vandring genom Moseböckerna och laga maträtter med inspiration från det israeliska köket!En helg för snart tio år sedan blev Rena Rossner serverad en skål linssoppa på en fest, vilket föranledde ett samtal om den händelse i Bibeln då Esau sålde sin förstfödslorätt till sin bror Jakob för en skål med röd linssoppa. Rena Rossner slogs av möjligheten att kunna levandegöra Bibeln på detta enkla sätt och bestämde sig för att se om hon kunde laga en rätt med biblisk anknytning varje vecka. Det kunde hon.Alla kockar behöver titta på ett recept ett antal gånger innan rätten är färdiglagad. Många recept inkluderar fem- och tiominutersperioder då man tvingas vänta på att vatten ska koka, soppa ska sjuda eller lök ska fräsa. Den här bokens mål är att berika de stunderna med bibliska verser och kommentarer för att hjälpa kocken att fylla sin själ samtidigt som han eller hon lagar god mat till sin familj, vänner och bekanta.Från Edens lustgårdssallad till Babels grönsakstorn recepten i den här boken kommer att kickstarta sinnet och få smaklökarna att jubla!

Köp boken Matnyttigt i Bibeln : läckra bibelinspirerade recept som ger näring åt både kropp och själ av Rena Rossner (ISBN 9789173171977) hos Adlibris. Fri frakt.

Home; Barnböcker; Deckare & kriminalromaner; Faktaböcker; Matlagning: allmänt & recept Bibeln - Shopping Bibeln - Shopping (4037) Hittade 4037 produkter. Bild Objekt Pris Pris; Bibeln : en sagolik berättelse.

RELATERADE BÖKOR