Frisk med LCHF : i goda vänners lag

Frisk med LCHF : i goda vänners lag - Sofie Hexeberg, Hanne Riise | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofie Hexeberg, Hanne Riise
DIMENSIONERA
3,59 MB
FILNAMN
Frisk med LCHF : i goda vänners lag.pdf
ISBN
5675989205486

BESKRIVNING

Gör LCHF till en fest!Bjud in dina vänner eller laga helgmat med din familj och servera LCHF! Menyn kan inte bli läckrare och nyttigare. Vad sägs om hummersoppa, räkor med avokadokräm, skinka med melon och fetaost, inbakad fläskfilé, lammlägg, skaldjursspett, torsk med sparris, pizza, taco, kyckling med chorizo? Och efterrätterna: fransk chokladkaka, hasselnötsmousse, pannacotta med kokos, och mycket, mycket mer.Menyförslag och buffétips till högtidsdagen och familjefesten.Boken innehåller 90 recept på förrätter, huvudrätter, tillbehör och desserter. Massor med förslag till sommarens grillfester, med marinader, såser, tapenader och grillkryddor.Sofie Hexeberg är läkare och kostexpert. Hon är medicine doktor och har i sin forskning studerat vilka effekter som fett, fibrer och kolesterol har på blodfetter, hjärta och hjärtats funktion. Hon behandlar patienter med diabetes, migrän, psoriasis, högt blodtryck, övervikt och hormonrelaterade besvär genom att ordinera kost med mindre kolhydrater och mer fett. Tidigare böcker på Optimal Förlag: Nytt liv med riktig mat (2010) och Frisk med LCHF 100 recept med riktig mat (2011).vi> Frisk med LCHF luncher & smårätter (2011).Hemsida: www.drhexeberg.noHanne Riise är utbildad kock och har lång erfarenhet från restaurangbranschen. Hon har Crohns sjukdom och kämpade länge med sin övervikt tills hon upptäckte LCHF.

Vissa dietister som inte vill bli kända för att avvika i sin rådgivning om kosten men ändå förordar lågkolhydratkost. LCHF-VIN. Vill man generellt undvika socker eller om man går på en diet som förespråkar lite kolhydrater, som LCHF, bör man välja vin med låg sockerhalt.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. FRISK MED LCHF - I GODA VÄNNERS LAG av Hexeberg, Sofie & Riise, Hanne Mer om ISBN 9789172412446 ABSOLUT NYSKICK, se fler bilder! Liten blank fläck på framsidan efter prislapp. --- Optimal Förlag, 2012.

RELATERADE BÖKOR