Våga leda med hjärnan : hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap

Våga leda med hjärnan : hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap - Malin Trossing | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malin Trossing
DIMENSIONERA
6,67 MB
FILNAMN
Våga leda med hjärnan : hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap.pdf
ISBN
3439066310676

BESKRIVNING

Varför agerar och reagerar vi som vi gör? Varför upplever vi stress och varför är det så svårt med förändring? Vad krävs för att öka både min egen och medarbetarnas motivation? De flesta ledare har någon gång brottats med frågor som de här, men det har varit svårt att hitta bra svar. Och det är inte så konstigt. Vi har helt enkelt inte vetat bättre. Det är först under senare år som hjärnforskningen har kunnat förklara hur vi människor faktiskt fungerar och vad som krävs för att vi ska må och prestera så bra som möjligt. Våga leda med hjärnan ger dig nya insikter om hjärnan och mekanismerna bakom mänskligt beteende: Aha, det är därför jag gör som jag gör; Aha, det är därför mina medarbetare agerar ologiskt; Aha, det är så här jag borde leda istället. Med hjälp av bokens många verktyg och tips kan du ta ditt ledarskap till en ny nivå. Du får konkret hjälp att bland annat minska stressen hos dig och dina medarbetare, stärka allas motivation och prestation, göra er av med ovanor och dåliga beteenden och förbättra beslutsfattandet i organisationen. Malin Trossing är en av våra mest uppskattade ledarskapsexperter. Hon är civilingenjören som kombinerar ett brinnande intresse för ledarskap med 15 års praktisk erfarenhet som chef och ledare. Hon tar svåra ämnen och presenterar dem på ett tydligt, lättsamt och användbart sätt, oavsett om hon skriver böcker, föreläser eller coachar. Det här är hennes femte bok. Sagt om boken: En mycket intressant bok, som utifrån den senaste hjärnforskningen förklarar hur vi kan bli bättre chefer och få ut mer av våra medarbetare. Och av oss själva. Malin Trossing gör ett komplicerat ämne enkelt att greppa. I framtiden kommer alla chefer behöva förstå hur hjärnan fungerar. Hur ska vi annars kunna motivera och engagera vår personal och samtidigt minska stressen? (Malin Cederfjärd, IT-chef Svenska Filminstitutet)

Köp boken Våga leda med hjärnan : Hjärnforskningen ger nya perspektiv på ledarskap av Malin Trossing (ISBN 9789188743695) hos Adlibris. Alltid bra priser och snabb leverans.

Arenvi et al: Ta ledarskapet till nästa nivå; Psykologi. Mia Törnblom: Du leder! Delmar: Entreprenörskapets psykologi; På en skola togs följande böcker fram som en bra blandning. Jag har precis börjat läsa boken Våga leda med hjärnan.

RELATERADE BÖKOR