Personalvetenskapliga perspektiv på lön och belöning

Personalvetenskapliga perspektiv på lön och belöning - Ylva Ulfsdotter Eriksson, Bengt Larsson, Petra Adolfsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ylva Ulfsdotter Eriksson, Bengt Larsson, Petra Adolfsson
DIMENSIONERA
5,8 MB
FILNAMN
Personalvetenskapliga perspektiv på lön och belöning.pdf
ISBN
4208901651305

BESKRIVNING

Denna bok är en introduktion till området lön och belöning. Den ger en översiktlig beskrivning av hur svensk lönebildning fungerar, hur organisationer arbetar med individuell lönesättning och belöningssystem, samt hur lönen påverkar medarbetares motivation och rättviseuppfattningar. På alla dessa områden presenteras både centrala teoretiska perspektiv och aktuella forskningsresultat, vilka belyses genom illustrerande och konkreta exempel.Läs merPersonalvetenskapliga perspektiv är en serie av böcker som behandlar ämnen med relevans för blivande personalvetare och yrkesverksamma inom HR-fältet. De är teoretiskt och empiriskt underbyggda och ger genom konkreta exempel och intervjucitat från yrkesverksamma också en inblick i praktiken. Böckerna vänder sig till studenter som läser en utbildning med inriktning mot personalvetenskap, men även till yrkesverksamma som vill förnya eller fördjupa sina kunskaper. Det personalvetenskapliga perspektivet innebär att böckerna har en flervetenskaplig ansats och belyser den aktuella frågan från olika håll och genom olika teoretiska ingångar.Om författarnaFörfattarna är verksamma vid Göteborgs universitet och är engagerade i forskning och undervisning inom det breda området arbetsliv, organisation och personal. Bengt Larsson är professor i sociologi, Ylva Ulfsdotter Eriksson är docent i sociologi och Petra Adolfsson är docent i företagsekonomi.

Titlar i serien Pris: 207 kr. häftad, 2017.

Bland dessa ... Personalvetenskapliga per ... Vår forskning; Möt våra forskare; Forskarutbildning ; Innovation & nyttiggörande; Personalvetenskapliga perspektiv på lön och belöning.

RELATERADE BÖKOR