Starta & driva företag

Starta & driva företag - Pål Carlsson, Ulf Bokelund Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pål Carlsson, Ulf Bokelund Svensson
DIMENSIONERA
7,79 MB
FILNAMN
Starta & driva företag.pdf
ISBN
7453719151594

BESKRIVNING

Starta & driva företag. Det här är boken för dig som driver eller tänker starta företag – oavsett bransch och företagsform. Så här långt har boken hjälpt fler än 125 000 företagare till en bra start.Boken tar upp alla de viktiga sidorna med det här att vara egen företagare: Starten – budget, affärsplan, kapitalbehov, finansiering, företagsform, a-kassa, mm Marknadsföringen – DR, PR, internet, kundvård, varumärke, mm Företagsekonomi – budgetar, nyckeltal, lönsamhet, prissättning, mm Avtals- och köprätt – köplagen, konsumentköp, näthandel, inköpsteknik, mm

Och det går mycket snabbare - det räcker med en kvart. Det visar vi i vår enkla startguide som lär dig att registrera f-skattsedeln för en enskild firma på en kvart. Starta & Driva Företag är ett magasin som riktar sig till alla nystartade företagare i hela landet.

Allt om bokföring, försäljning, marknadsföring och mycket mer. Starta eget. Ska du starta företag? Använd den här guiden .

RELATERADE BÖKOR