Arbetsrätt

Arbetsrätt - Anderz Andersson, Örjan Edström, Lars Zanderin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anderz Andersson, Örjan Edström, Lars Zanderin
DIMENSIONERA
12,30 MB
FILNAMN
Arbetsrätt.pdf
ISBN
8124518385532

BESKRIVNING

Arbetsrätt ger en god och högaktuell introduktion till grunderna i arbetsrätten. De områden som behandlas är bl.a. parterna på arbetsmarknaden, medbestämmande, förhandlingar och kollektivavtal. Regelverket kring anställning och anställningsskydd, omplaceringar, arbetsskyldighet, arbetsmiljö m.m. belyses.Vidare behandlas på dessa områden EU-arbetsrättens inverkan på den svenska lagstiftningen. Ett antal instuderingsfrågor underlättar inlärningen.Läs merArbetsrätt passar som lärobok vid högskolans juridiska introduktionskurser och i andra kurser som behandlar grundläggande arbetsrätt. Ett annat användningsområde är facklig utbildning och personalutbildning för anställda som behöver grundläggande kunskaper i arbetsrätt.Om författarnaAnderz Andersson och Örjan Edström är lärare och forskare vid Juridiska institutionen vid Umeå universitet. Lars Zanderin undervisar och forskar vid Växjö universitet samt är knuten till Rättssociologiska enheten vid Lunds universitet.

För den anställda är det en fördel om uppsägningen kan tillskrivas arbetsbrist, även om det också har funnits personliga skäl. Detta kan därför vara en förhandlingsfråga efter ett varsel om uppsägning.

På seminarierna avhandlar Tommy Iseskog allt som är nytt och aktuellt inom arbetsrättsområdet. Boka utbildning Kickstarta arbetsmarknaden med reformerad arbetsrätt.

RELATERADE BÖKOR