Entreprenörskap : individ, företag, samhälle

Entreprenörskap : individ, företag, samhälle - Mikael Samuelsson, Anna Söderblom | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Samuelsson, Anna Söderblom
DIMENSIONERA
9,43 MB
FILNAMN
Entreprenörskap : individ, företag, samhälle.pdf
ISBN
8311898892625

BESKRIVNING

Det här är ingen klassisk lärobok om entreprenörskap. Istället går boken igenom alla delar i den entreprenöriella processen – från idé till avveckling. Genom att blanda teori och praktik är författarnas mål att skapa en balanserad förståelse för varför nya affärsmöjligheter uppkommer och hur de kan utvecklas till livskraftiga och effektiva företag.?Entreprenörskap är baserad på en unik kombination av gedigen forskning om, och lång praktisk erfarenhet av, att starta, driva, utveckla, finansiera, sälja och avveckla företag. Författarnas gemensamma erfarenhet inkluderar studier av över 1 000 företag samt över 20 års praktisk erfarenhet av entreprenörskap i alla dess former. De praktiska inslagen i boken gör att du som läsare även kan utveckla färdigheter som ökar dina möjligheter att lyckas i praktiken. Det kan vara i roller som entreprenör, finansiär, rådgivare eller forskare.

Förmåga att omvandla idéer till praktiska och målinriktade aktiviteter för att starta ett projekt eller fiktivt företag. Pris: 407 kr. Häftad, 2016.

och funktioner vilka alla haft betydelse för samhället. WWF sedan arbeta för att stärka kopplingen mellan entreprenörskap och lärande för hållbar. Eleven redogör översiktligt, med hjälp av några exempel, för vad entreprenörskapet innebär för individer, organisationer, företag och samhällen.

RELATERADE BÖKOR