Än lever Emil i Lönneberga

Än lever Emil i Lönneberga - Astrid Lindgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Astrid Lindgren
DIMENSIONERA
11,23 MB
FILNAMN
Än lever Emil i Lönneberga.pdf
ISBN
1801828092933

BESKRIVNING

Emil, det är han som bor i Katthult i Lönneberga och som gör hyss nästan varje dag året runt. Efter varje nytt hyss sitter han inlåst i snickarboden och täljer sig en liten rolig trägubbe. 369 trägubbar står det på hyllan till sist! Här kan du läsa om hur det gick till när Emil gjorde en del lyckade vanvettsaffärer på auktionen i Backhorva, eller när han gjorde tre tappra försök att få ut Linas oxeltand och sedan målade lilla Ida illande blå, eller när han släppte grodan i kaffekorgen och sedan ställde till det så hemskt att man knappt kan tala om det … Läs också de andra berättelserna om Emil: Emil i Lönneberga och Nya hyss av Emil i Lönneberga Boken ingår i ASTRID LINDGRENS SAMLINGSBIBLIOTEK, en vacker samlarserie som omfattar alla Astrid Lindgrens barn- och ungdomsböcker utgivna av Rabén & Sjögren.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 159 kr.

Köp boken Än lever Emil i Lönneberga av Astrid Lindgren (ISBN 9789129657944) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR