Gatukatten Bob

Gatukatten Bob - James Bowen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
James Bowen
DIMENSIONERA
8,51 MB
FILNAMN
Gatukatten Bob.pdf
ISBN
3222090298075

BESKRIVNING

När James Bowen hittade en skadad, röd gatukatt hopkrupen i huset där han nyss fått en träningslägenhet hade han ingen aning om hur stor betydelse katten skulle få i hans liv. James levde ur hand i mun på Londons gator och det sista han behövde var ett husdjur. Ändå kunde James inte låta bli att hjälpa den slående intelligentan hankatten, som han snart döpte till Bob. Inom kort var de två oskiljaktiga och deras skiftande, lustiga och emellanåt farliga äventyr skulle komma att förändra deras liv och långsamt läka såren från det förflutna.Gatukatten Bob är en rörande och upplyftande berättelse som går rakt in i hjärtat på alla som läser den.Bob har hänfört Londonsom ingen annan katt sedanDick Whittingtons dagarLondon Evening StandardHjärtevärmande berättelse med ett hoppets budskapDaily MailEn insikt i det orättvisa livet på gatan som är både frustrerande och livsbejakandeTom Cox, The Times

Källa: James Bowen & Streetcat Bob på Facebook. Trots den lösta ekonomiska situationen har Bowen och Bob inte glömt sina knep.

James, som kämpar med att bli drogfri, har precis fått en träningslägenhet i en av Londons norra förorter och hankar sig fram som gatumusiker. Den rödgula katten tycks gilla honom. "Gatukatten Bob" - berättelsen om hur en man och en katt tillsammans fann hopp på gatorna av James Bowen (2014).

RELATERADE BÖKOR