Ledarskap och organisation, Fakta och övningar

Ledarskap och organisation, Fakta och övningar - Nils Nilsson, Jan-Olof Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nils Nilsson, Jan-Olof Andersson
DIMENSIONERA
9,75 MB
FILNAMN
Ledarskap och organisation, Fakta och övningar.pdf
ISBN
1701852925475

BESKRIVNING

Passar jag som ledare? Hur kan jag som individ påverka gruppen? Vad är en konflikt? Hur är en bra chef? Dessa och många andra frågor behandlas i Ledarskap och organisation. Ledarskap och organisation kopplar samman det senaste inom ämnesområdena med kursen ledarskap och organisation. Faktatexten varvas med många exempel och tydliggörande illustrationer. Efter varje kapitel finns en sammanfattning, en ordlista med de centrala begreppen och övningar. Övningarna är nivågrupperade och gör det möjligt för elevernas att utveckla sina kunskaper och förmågor över de olika betygsstegen. Boken är en kraftigt omarbetad upplaga av Libers bästsäljare Organisation och ledarskap.Läs merPEDAGOGISKA TANKARLedarskap och organisation kopplar samman det senaste inom ämnesområdena med den historiska utvecklingen och paketerar det så att kopplingen till ämnesplanen blir tydlig. Läromedlet är uppbyggt så att eleven kan utveckla sina kunskaper och förmågor på olika nivåer. I det digitala elevmaterialet kan eleven träna och befästa relevanta begrepp.UppläggVarje kapitel i kursboken innehåller- faktatext och rikligt med illustrationer och fotografier som kompletterar varandra- sammanfattning- ordlista- övningar i olika nivåer, "öva centrala begrepp", "redogör och förklara" respektive "analysera och reflektera"InnehållI läromedlet tas följande upp- Organisation och ledarskap i en föränderlig tid- Den ansvarstagande organisationen- Organisationer förr och nu- Organisationer i olika situationer- Organisera idag och i morgon- Ledarskap- Organisationens kultur, dess själ- Gruppen, en samling individer- MotivationOm författarnaNils Nilsson är Lektor vid Linnéuniversitetet, Institutionen för organisation och entreprenörskap. Han har också ett långt förflutet i näringslivet. Jan-Olof Andersson är konsult och lärare i ekonomiska ämnen och en erfaren läromedelsförfattare.

... > Ledarskap och organisation, Fakta och övningar Onlinebok (12 mån) 12 mån; 242 kr.

I ditt chefs- och ledarskap ingår alltså att hantera relationer, förhålla dig till ramar, leverera resultat och leda verksamheten i en riktning. Dina egna och gruppens behov kommer att variera. Om maktspel och konflikter på arbetsplatsen bok Heléne Thomsson pdf.

RELATERADE BÖKOR