Hästjuridik i vardagen

Hästjuridik i vardagen - Frida Treschow | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Frida Treschow
DIMENSIONERA
11,16 MB
FILNAMN
Hästjuridik i vardagen.pdf
ISBN
2370348371488

BESKRIVNING

Hästjuridik i vardagen är en enkel guide för hästägare om vad som gäller och vad som är viktigt att tänka på i olika situationer.Boken omfattar bland annat viktiga områden och avtal om vad som gäller om du ska:- Köpa eller sälja häst- Låna ut din häst på foder eller själv bli fodervärd- Ta hjälp av en beridare eller någon som förmedlar hästköpet- Hyra ut stallplatser eller stå inackorderad i ett stall- Ha din häst på beteBoken behandlar vad som gäller i olika situationer som vanligtvis uppstår när man hanterar hästar. Tanken är att den ska användas som ett uppslagsverk då någon till exempel ska köpa en häst, hyra en boxplats eller ta emot en häst för tillridning, för att i framtiden undvika kostsamma tvister. Boken innehåller ett stort antal standardavtal med tydliga förklaringar vad man bör tänka på. Med denna bok vill författaren förenkla hästjuridiken genom att göra den tillgänglig på ett enkelt språk för personer som inte är insatta i juridiska regler.

Jag gillar böcker i allmänhet och pedagogik- och hästböcker i synnerhet och därför kommer då och då här på bloggen bokrecensioner av böcker jag använt mig av i ridskoleverksamheten, ... I denna video möter Equipodden Frida Treschow som är advokat och specialinriktad på hästjuridiska frågor. Frida är grundare till advokatfirman Treschow & Partner och hon har också skrivit boken "Hästjuridik i vardagen".

Hästjuridik i vardagen är en enkel guide för hästägare om vad som gäller och vad som är viktigt att tänka på i olika situationer. Frida driver sin egna advokatbyrå i Göteborg och hon har också skrivit boken "Hästjuridik i vardagen". I denna video pratar jag och Frida om att vara medryttare och om att rida på ridskola. HÄSTJURIDIK I VARDAGEN Frida Treschow (Häftad ) Ålder: Vuxen Läs mer -->> TA GREPP OM ÖVERGREPPEN Matilda Bohman (Häftad och e-bok) Ålder: Vuxen Läs mer -->> VALBEREDNING I ARBETE Jan Wigdell (Häftad) Ålder: Vuxen Läs mer -->> FÖRENINGSSPRÅKET I ARBETE Jan Wigdell (Häftad) Ålder: Vuxen Läs mer -->> MÖTESORDFÖRANDE I ARBETE Jan Wigdell (Häftad) Ålder:… HÄSTJURIDIK I VARDAGEN.

RELATERADE BÖKOR