Alla dessa känslor : vad betyder de?

Alla dessa känslor : vad betyder de? - Jennifer Moore-Mallinos | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jennifer Moore-Mallinos
DIMENSIONERA
7,7 MB
FILNAMN
Alla dessa känslor : vad betyder de?.pdf
ISBN
1764304392476

BESKRIVNING

Alla dessa känslor – Vad betyder de?Vad är det egentligen som händer inom dig när du träffar främmande människor och bara vill gå och gömma dig? Vad betyder egentligen fjärilarna i magen, eller de spända musklerna? Är man glad? Ledsen? Arg? Eller är det mer komplicerat än så? Utan att kunna sätta ord på sina känslor är det svårt att förstå varför man känner som man gör och hur man kan hantera det. I Alla dessa känslor får både vanliga och ovanliga känslor inte bara ord, utan också sammanhang. Korta, kärnfulla texter som beskriver och konkretiserar känslor, bildsatta med vackra och uttrycksfulla illustrationer, gör det lätt för barn att identifiera och känna igen sig.Alla dessa känslor vänder sig till barn i förskoleåldern, men kan också användas som ett pedagogiskt hjälpmedel för lite äldre barn som har svårigheter med att förstå och hantera sina känslor.

Här hittar du en lista över alla smileys och vad de betyder. Någon som inte kan skilja på att vara frustrerad, sårad eller bortgjord kan till exempel kalla alla dessa känslor för att vara arg. Enligt Diana Lorenz erfarenhet kan personer med ASD som saknar ord för vad de upplevt i stunden istället berätta om en annan händelse som väckt liknande känslor. Det spelar ingen roll hur gamla vi är, var vi lever eller vad vi arbetar med.

Denne läkare och psykolog erbjuder oss en intressant modell med 8 grundläggande känslor, som är väldefinierade och differentierade. Alla dessa känslor har säkrat vår överlevnad under den mänskliga utvecklingen. av Jennifer Moore-Mallinos Genre: Personliga problem & samhällsproblem e-Bok Titta och Ladda ner Alla dessa känslor PDF EPUB e-Bok Onlin... Och vad betyder de? Något som gör detta, om möjligt, ännu krångligare är att åsikterna om vad begreppen betyder kan gå isär en del.

RELATERADE BÖKOR