Hemliga Trädgården - En skattjakt i målarboken

Hemliga Trädgården - En skattjakt i målarboken - Johanna Basford | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Basford
DIMENSIONERA
5,87 MB
FILNAMN
Hemliga Trädgården - En skattjakt i målarboken.pdf
ISBN
4714786046179

BESKRIVNING

En av de mest uppskattade målarböckerna för vuxna tar dig med in i den hemliga trädgården som får liv när du färglägger de fantastiskt detaljrika mönstren. Du kommer att hitta hemliga skatter som väntar på att avslöjas när du sätter färg på djur och växter. De perfekta pennorna för färgläggning hittar du på Adlibris.Välkommen till en magisk världGå på skattjakt i en magisk värld, avbildad i underbara, välgjorda och detaljrika tuschteckningar. Allt väntar på att färgläggas och få liv av dig.I den Hemliga trädgården väntar skatter på att bli upptäckta. Små varelser som nyckelpigor och fjärilar, fåglar och förtrollade grodor döljer sig bland buskage och blomsterarrangemang. Och hittar du de gömda meddelandena och nycklarna så kommer du till slut att finna skattkistan Delar av trädgården väntar på att du själv ska rita klart bilderna. Det här är en bok som egentligen aldrig kommer att bli färdig. En bok för blivande konstnärer och trädgårdsälskare i alla åldrar.FörfattarenJohanna Basford är inte endast illustratör, hon kallas för tuschteckningens evangelist hemma i Skottland. Johanna är traditionalist. Hon använder hellre papper, penna och pensel än datorernas illustrationsprogram. Hennes fantasifulla och magiska trädgårdslandskap visar hennes medfödda känsla för det sköna i naturen. Johanna är utbildad vid College of Art and Design i Dundee, Skottland. Hemliga trädgården har sålt 250.000 exemplar i Storbritannien på mindre än ett år.

I den Hemliga trädgården väntar skatter på att bli upptäckta. Hemliga Trädgården: En skattjakt i målarboken - En bok för blivande konstnärer och trädgårdsälskare i alla åldrar. Gå på skattjakt i en magisk värld, avbildad i underbara, välgjorda och detaljrika tuschteckningar.

Målarböckerna avsedda för barnbarnen men de verkade fantastiska! De blev i alla fall jätteglada över motiven i böckerna! Det krävs lite tankeverksamhet. När man flyger in i bilden är man här och nu.

RELATERADE BÖKOR