Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar

Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar - Annika Staaf, Lotta Wendel, Lars Zanderin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Staaf, Lotta Wendel, Lars Zanderin
DIMENSIONERA
5,40 MB
FILNAMN
Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar.pdf
ISBN
9184820162251

BESKRIVNING

Hälso- och sjukvårdsrätt är en bok för dig som arbetar inom hälso- och sjukvården eller som kommer i kontakt med hälso- och sjukvårdens rättsliga regleringar.Läs merHälso- och sjukvårdsrätt är en bok för dig som arbetar inom hälso- och sjukvården eller som kommer i kontakt med hälso- och sjukvårdens rättsliga regleringar.Boken redogör på ett lättillgängligt sätt för de delar av juridiken som avhandlar området. Den belyser även sjukvårdens bestämmelser om samverkan, i synnerhet med socialtjänsten, det vill säga anknytande bestämmelser inom andra rättsområden. I anslutning till varje kapitel finns instuderingsfrågor och lästips.Regelsystemen är uppföljda fram till den 1 september 2017, men hänsyn har även tagits till den kommande nya kommunallagen (2017:725) som träder ikraft den 1 januari 2018 samt till det nya den dataskyddsförordningen (EU 2016/679) eller GDPR som träder i kraft den 25 maj 2018.Om författarnaAnnika Staaf är jur. kand. och fil. dr i rättssociologi samt docent i socialt arbete inriktning rättsvetenskap. Hon arbetar som universitetslektor i rättsvetenskap vid Malmö högskola, knuten till institutionen för kriminologi, samt avdelningarna för socialt arbete och rättsvetenskap vid Linné universitetet.Lotta Wendel är jur. kand. och universitetsadjunkt vid Malmö högskola samt knuten till juridiska institutionen vid Lunds universitet. Lars Zanderin är fi l. lic. i statsvetenskap, fi l.dr i rättssociologi och universitetslektor (em.) i politologi vid Linnéuniversitetet samt knuten till Enheten för rättssociologi vid Lunds universitet.

Hälso- samt sjukvårdsrätt är en bok för dig som arbetar inom hälso- samt sjukvården eller som kommer i kontakt med hälso- samt sjukvårdens rättsliga regleringar. Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar / Annika Staaf, Lotta Wendel, Lars Zanderin. Staaf, Annika, 1967- (författare) Wendel, Lotta, 1964- (författare) Alternativt namn: Wendel, Charlotte, 1964- Zanderin, Lars, 1938- (författare) ISBN 9789147097005 Publication: Book: Title: Hälso- och sjukvårdsrätt : en introduktion för professionsutbildningar: Author: Staaf, Annika; Wendel, Lotta; Zanderin, Lars: Date: 2012: Swedish abstract: Detta är en bok för dig som arbetar inom hälso- och sjukvården eller som kommer i kontakt med hälso- och sjukvårdens rättsliga regleringar. Att äta : steg för steg i 8 veckor med mindful eating och självmedkänsla bok - Veronika Ryd .pdf.

Bara jag : en enkel handbok om mig bok - Jenny Ekman .pdf. Barbapapa -: håll i ratten hämta PDF Tison.

RELATERADE BÖKOR