Prepparens guide : överlev på lång sikt

Prepparens guide : överlev på lång sikt - Jim Cobb | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jim Cobb
DIMENSIONERA
10,73 MB
FILNAMN
Prepparens guide : överlev på lång sikt.pdf
ISBN
9703752799967

BESKRIVNING

Beredskap för en naturkatastrof eller andra tillfälliga nödlägen kommer inte att hålla dig vid liv under en pandemi, kraftnätskollaps eller annan djup kris. Myndighetsbroschyrer och andra prepperböcker fokuserar ofta på att hålla ut i några få dagar.Prepparens guide är däremot en heltäckande steg för steg-guide till överlevnad med egna resurser, även lång tid efter det att en katastrof inträffat. Lär dig rena vatten och skapa matförråd, och ta del av viktiga råd som att skaffa portabla solpaneler. Här finns förslag på hur man hanterar problem och utmaningar som uppstår när inget återgår till det normala på veckor, månader eller till och med år. Boken är en bibel för den som vill överleva när det som inte får hända inträffar.   JIM COBB har skrivit en rad böcker om prepping. Han är redaktör på survivalweekly.com, verksam som frilansskribent och driver en konsultfirma. Cobb bor i en befäst bunker i övre mellanvästern i USA.  "Jim Cobb har snabbt etablerat sig som en ledande auktoritet på prepping och överlevnad. Gång på gång har han visat att han kan sina saker och framför allt att han kan förmedla sin kunskap till läsarna." Scott B. Williams, författare   "Bland preppare finns det många som bara snackar. Jim Cobb är en av få som går från ord till handling." Creek Stewart, överlevnadsexpert och författare   "Om du menar allvar med prepping ska du söka seriösa råd. Leta upp experter som inte vill pracka på dig någon religiös eller politisk dogm, experter som är superfokuserade på det som fungerar. Jim Cobb är en sådan." Mike Mullin, författare

Myndighetsbroschyrer och andra prepperböcker fokuserar ofta på att hålla ut i några få dagar. Prepp... Beredskap för en naturkatastrof eller andra tillfälliga nödlägen kommer inte att hålla dig vid liv under en pandemi, kraftnätskollaps eller annan djup kris.

Köp boken Prepparens guide : överlev på lång sikt hos oss! En översatt bok om prepping har nyligen landat i bokaffärerna. Det är Prepparens guide - Överlev på lång sikt skriven av Jim Cobb som bland annat driver Survival Weekly och har skrivit flera böcker om prepping.

RELATERADE BÖKOR