Äntligen syskon! : en fyll-i-bok om dig och mig

Äntligen syskon! : en fyll-i-bok om dig och mig - Jenny Ekman, Hanna Bühlmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Ekman, Hanna Bühlmann
DIMENSIONERA
10,71 MB
FILNAMN
Äntligen syskon! : en fyll-i-bok om dig och mig.pdf
ISBN
4331422501864

BESKRIVNING

Att få tillskott i familjen är en stor händelse för både barn och vuxna. De flesta föräldrar förbereder sitt stora barn genom att prata och läsa sagor om att få syskon, och nu finns ytterligare en sätt att vänta tillsammans på en ny familjemedlem.Äntligen syskon! låter hela familjen fantisera om och förbereda för barnet som ska komma, men sätter storasyskonets tankar och känslor i centrum. Hur kommer lillasyster eller lillebror att se ut? Vad kan och vill det stora barnet hjälpa till med, och hur ser vardagen ut när vi väntar?Boken passar barn i alla åldrar, och även vid adoption. Det finns gott om plats för bilder på familjen och utrymme att skriva eller rita själv. Precis som alla böcker från Glimra är Äntigen syskon! tryckt på miljömärkt papper.

Här står det stora syskonets tankar och känslor i... Bok fyll i SPARA pengar genom att jämföra priser på 100+ modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket - Gör ett bättre köp idag! En kärleksförklaring är presentboken till den mest älskade: en fyll-i-bok för både minnen och komplimanger. Här får du berätta om det första mötet och den första tiden tillsammans, hur det kändes och vad som hände sedan.

| Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom äntligen syskon Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR