Detta är Lean : lösningen på effektivitetsparadoxen

Detta är Lean : lösningen på effektivitetsparadoxen - Niklas Modig, Pär Åhlström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Niklas Modig, Pär Åhlström
DIMENSIONERA
8,36 MB
FILNAMN
Detta är Lean : lösningen på effektivitetsparadoxen.pdf
ISBN
3163942583677

BESKRIVNING

Lean är den mest utbredda management-filosofin av vår tid och är närvarande i alla branscher, men konceptet är fortfarande vagt definierat och allmänt missförstått. Detta är Lean - Lösningen på effektivitetsparadoxen lanserades i oktober 2011, den har sålts i över 225,000 exemplar och finns översatt till 15 olika språk.

Författare: Niklas Modig Pär Åhlström Språk: Svenska Utgiven: 2015-07 Ladda ner, läsa online böcker gratis(SEK-0.0kr) här Ladda Detta är Lean - Lösningen på effektivitetsparadoxen pdf e-bok; Detta är Lean - Lösningen på effektivitetsparadoxen ... Detta är Lean - lösningen på effektivitetsparadoxen. Genom att använda tydligt, koncist språk och insiktsfulla exempel har boken gett topp-chefer och anställda förståelse för vad lean egentligen är.

Boken fångar de senaste insikterna kring hur vi måste reformera och förnya vår syn på operational excellence. Boken "Detta är Lean - Lösningen på effektivitetsparadoxen" av Niklas Modig och Per Åhlström, är en av de svenska storsäljarna inom managementlitteratur. Författarna som har en bakgrund på handelshögskolan i Stockholm har skrivit en lättförståelig och relativt sett kortfattad bok om Lean och vad de anser är kärnan inom Lean. Detta är lean - Lösningen på effektivitetsparadoxen av Modig, Niklas: Succéboken Vad är Lean lanserades i oktober 2011 har sedan dess sålts i över 40.000 exemplar utan någon som helst marknadsföring annat än rekommendationer.

RELATERADE BÖKOR