Detta är Lean : lösningen på effektivitetsparadoxen

Detta är Lean : lösningen på effektivitetsparadoxen - Niklas Modig, Pär Åhlström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Niklas Modig, Pär Åhlström
DIMENSIONERA
11,32 MB
FILNAMN
Detta är Lean : lösningen på effektivitetsparadoxen.pdf
ISBN
2352245397819

BESKRIVNING

Lean är den mest utbredda management-filosofin av vår tid och är närvarande i alla branscher, men konceptet är fortfarande vagt definierat och allmänt missförstått. Detta är Lean - Lösningen på effektivitetsparadoxen lanserades i oktober 2011, den har sålts i över 225,000 exemplar och finns översatt till 15 olika språk.

Detta är Lean - Lösningen på effektivitetsparadoxen lanserades i oktober 2011 och har per oktober 2014 sålt över 180,000 exemplar. Det gör att boken på världsbasis är en av de mest sålda lean-böckerna genom ... Detta är lean visar tydligt att vi idag har en felaktig förståelse för vad sann effektivitet är.

Författarna professor Pär Åhlström och Niklas Modig som... Köp 'Detta är lean : lösningen på effektivitetsparadoxen' nu. Succéboken Vad är Lean lanserades i oktober 2011 har sedan dess sålts i över 40.000 exemplar utan Detta är lean lösningen på effektivitetsparadoxen.

RELATERADE BÖKOR