Världens bästa ostar och vinerna därtill

Världens bästa ostar och vinerna därtill - Håkan Larsson, Vincent Lefèvre | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Larsson, Vincent Lefèvre
DIMENSIONERA
12,24 MB
FILNAMN
Världens bästa ostar och vinerna därtill.pdf
ISBN
5995194090709

BESKRIVNING

Ost är gott. Vin är gott. Ost och vin tillsammans kan vara fantastiskt, omvälvande gott – om du hittar den perfekta kombinationen.Nu kommer boken som visar dig vägen till de allra största upplevelserna i ostarnas och vinernas värld. I VÄRLDENS BÄSTA OSTAR och vinerna därtill presenterar ostmästaren Vincent Lefèvre på berömda ostfirman Androuet ett 60-tal av världens allra godaste ostar, och prisbelönte vinskribenten Håkan Larsson har valt ut det perfekta vinet till var och en. Aldrig har det varit så enkelt att finna den stora njutningen!Men VÄRLDENS BÄSTA OSTAR är mycket mer än en användbar guide. Med passion och djup kunskap berättar Vincent Lefèvre om de olika ostarnas karaktär, historia och bakgrund, en spännande resa i geografi och kulturhistoria. Här handlar det om hantverk och gårdsproduktion, inte industri.Tyngdpunkten ligger givetvis i Frankrike, men här finns också många ostar från andra länder – även Sverige. Många är gamla bekanta, andra mindre kända som kanske blir din nya favorit.Håkan Larsson knyter an till Vincents personliga ton, bidrar med egna erfarenheter från 25 års matjournalistik och ger en bakgrund till varför just det utvalda vinet är i harmoni med osten. Allt med den lättsamma pedagogik som är hans signum. Vinerna finns i Systembolagets sortiment och presenteras med varunummer och pris – det är lätt att göra rätt. Även öl, cider och sprit finns med bland dryckesförslagen – det som smakar bäst i varje fall.

Läs mer och köp här! "Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda)" av Stefan Ekegren. Läs mer och köp här! "Den gröna hemkunskapen : grundkokbok med över 350 vegetariska recept" av Inga-Britta Sundqvist.

- Men bara för att ett vin är dyrt betyder det inte att alla skulle tycka att det är det bästa man har smakat, säger Jenny Antoni ... "Världens bästa ostar och vinerna därtill" av Håkan Larsson & Vincent Lefèvre. Läs mer och köp här! "Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda)" av Stefan Ekegren.

RELATERADE BÖKOR