Olive, igen

Olive, igen - Elizabeth Strout | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elizabeth Strout
DIMENSIONERA
8,54 MB
FILNAMN
Olive, igen.pdf
ISBN
5189189970446

BESKRIVNING

Äntligen kommer fortsättningen på den Pulitzerprisbelönade romanen ”Olive Kitteridge”, som även blivit hyllad HBO-serie. Den pensionerade matteläraren Olive är här igen och på sitt egensinniga, kärva men empatiska sätt iakttar hon de andra invånarna i den lilla staden Crosby i Maine. Det blir som en spegelbild av ett samhälle var som helst i världen, där människor försöker förstå sig själva och varandra. En tonåring sörjer förlusten av sin far, en kvinna börjar föda barn vid ett hisnande olägligt tillfälle, en sjuksköterska bekänner en hemlig ungdomsförälskelse och en advokat kämpar med ett arv som hon inte vill acceptera. Nedslag i tillvaron som briljant fångar vad det innebär att vara människa.

Köp Olive, igen av Elizabeth Strout på Bokus.com. Jag har läst fortsättningen på Olive Kitteridge. Liksom första romanen består Olive igen av berättelser som hör samman.

Söndag och som vanligt kan en dela med sig av en smakbit från boken som läses. En av böckerna som jag håller på med är Olive, igen av Elizabeth Strout som är en fortsättning på Olive Kitteridge. Mer information om Olive, igen Relaterad information Du måste vara registrerad låntagare i Täby samt vara inloggad för att kunna reservera denna titel Logga in för att göra din reservation Personnamn: Strout, Elizabeth.

RELATERADE BÖKOR