Stora boken om el ombord : en praktisk guide för reparation, installation och underhåll av segel- och motorbåtar

Stora boken om el ombord : en praktisk guide för reparation, installation och underhåll av segel- och motorbåtar - Andy Johnson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andy Johnson
DIMENSIONERA
8,1 MB
FILNAMN
Stora boken om el ombord : en praktisk guide för reparation, installation och underhåll av segel- och motorbåtar.pdf
ISBN
8241307124652

BESKRIVNING

Dagens båtägare blir mer och mer beroende av att komplicerade elsystem ombord fungerar som de ska. Det krävs mer och mer specialkunskap för att installera den utrustning man behöver ha och sedan lösa problem om den krånglar.Med lite baskunskaper om systemet samt kunskaper om elektricitet kan man underhålla och installera det mesta av båtens batteridrivna elsystem. Boken fokuserar på varför man kan behöva montera in ny utrustning, hur installationen går till och hur man hittar och rättar till problem som kan uppstå i den befintliga utrustningen.Detaljerade fotografier och steg för steg-beskrivningar avmystifierar ledningar, omkopplare, säkringar och andra delar som hör hemma i en båts batteridrivna elektriska utrustning.Ur innehållet:- Förstå elektriska kretsar- Batteriladdning- Motorns elektricitet- Dra kablar- Felsökning- Förbättra kommunikationsinstrumenten- Installera ny utrustning- Koppling till landström- Säkerhet

Många båtägare känner sig osäkra Stora boken om el ombord en praktisk guide för reparation, installation och underhåll av segel- och motorbåtar. av Andy Johnson (Bok) 2015, Svenska, För vuxna Ämne: Båtar, Fritidsbåtar, Småbåtar, ... Stora boken om el ombord : en praktisk guide för reparation, installation och underhåll av segel- och motorbåtar : Författare: Andy Johnson: Releasedatum: 2015-07-23 : Upplaga: Serie: Översättare: Ulf Thomassen Stora boken om el ombord : en praktisk guide för reparation, installation och underhåll av segel- och motorbåtar.

Detaljerade fotografier, förklarande diagram och en praktisk ordlista över tekniska termer hjälper till att ta sig igenom de utförligt beskrivna arbetsuppgifterna. 2015, Inbunden. Köp boken Stora boken om el ombord : en praktisk guide för reparation, installation och underhåll av segel- och motorbåtar hos oss! Stora boken om el ombord: en praktisk guide för reparation, installation och underhåll av segel- och motorbåtar (Inbunden, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 9 butiker SPARA på ditt inköp nu! Stora boken om el ombord från Hjertmans.

RELATERADE BÖKOR