Själv : kraften i egentid

Själv : kraften i egentid - Linus Jonkman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linus Jonkman
DIMENSIONERA
3,66 MB
FILNAMN
Själv : kraften i egentid.pdf
ISBN
4719097566143

BESKRIVNING

Linus Jonkman gräver sig nu ännu djupare ner i det mänskliga behovet av att få vara för sig själv: Självsamhet är konsten att njuta av sitt eget sällskap. Det är en plattform för dagdrömmar, grubblerier, kreativitet, och analys. Fast främst är självsamhet en känsla som gör att egna stunder blir en njutning och en källa ur vilken vi hämtar de bästa av våra tankar.

Om du har jättemycket egentid eller om du knappt hinner tänka ordet. Läs den om du är chef, anställd eller förälder. Linus Jonkman gräver sig nu ännu djupare ner i det mänskliga behovet av att få vara för sig själv: Självsamhet är konsten att njuta av sitt eget sällskap.

Pris: 89:-Uppföljaren till succéboken Introvert. Linus Jonkman gräver sig nu ännu djupare ner i det mänskliga behovet av att få vara för sig själv: Självsamhet är konsten att njuta av sitt eget sällskap. Själv - kraften i egentid.

RELATERADE BÖKOR