Fyrvaktaren

Fyrvaktaren - Camilla Läckberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Läckberg
DIMENSIONERA
6,9 MB
FILNAMN
Fyrvaktaren.pdf
ISBN
1848247438385

BESKRIVNING

Det är en ljus försommarnatt. En kvinna kastar sig in i sin bil, händerna på ratten är blodiga. Med sin lille son i baksätet flyr hon mot den enda trygga plats hon vet: ön Gråskär utanför Fjällbacka.Ett par dygn senare mördas en man i sin lägenhet. Han var kommunens nyanställde ekonomichef som efter många år återvänt till sin barndoms Fjällbacka. En skötsam och omtyckt person. Men när polisen i Tanumshede börjar kartlägga hans liv kommer de en rad hemligheter på spåren.Det visar sig att mannen besökte Gråskär innan han dog. I folkmun kallas ön Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda aldrig lämnar den och att de har något att berätta för de levande.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Sex fräscha dubbelrum med dusch och toalett. Bussresor, konferenser, föreningsmöten, firmafester, födelsedagar, bröllop, barndop, begravningar mm.

RELATERADE BÖKOR