Kultur, människa, möte : ett humanistiskt perspektiv

Kultur, människa, möte : ett humanistiskt perspektiv - Ruth Illman, Peter Nynäs | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ruth Illman, Peter Nynäs
DIMENSIONERA
8,50 MB
FILNAMN
Kultur, människa, möte : ett humanistiskt perspektiv.pdf
ISBN
4286795657773

BESKRIVNING

I Kultur, människa, möte visar författarna hur kulturella gränser skapas i möten mellan människor i dagens mångkulturella och föränderliga värld. De har ett brett humanistiskt perspektiv och beskriver hur gränser skapas och upplöses i mötet mellan människor vad gäller kultur, religion eller etnicitet. Det humanistiska perspektivet bryter upp dikotomin mellan individ och kollektiv, mellan inre och yttre, och söker i stället beröringspunkter. Begreppet kultur används för att belysa olika sidor av de meningsskapande relationerna mellan människan och den mångfald som omger henne.Boken erbjuder redskap för fördjupad förståelse av kulturmöten och visar hur vi kan se på bristande kommunikation, stereotyper och fördomar. Övriga teman som tas upp är bland annat globalisering, symboliska tolkningar och moralfrågor i relation till kulturmöten. Denna andra upplaga av en sedan drygt tio år använd och uppskattad kursbok är genomgående bearbetad och uppdaterad.Kultur, människa, möte riktar sig främst till studerande på kurser om kultur, kulturmöten och interkulturell kommunikation vid universitet och högskolor.

Köp boken Kultur, människa, möte : ett humanistiskt perspektiv av Ruth Illman, Peter Nynäs (ISBN 9789144045795) hos Adlibris. Fri frakt.

(2017) Kultur, människa, möte. ett humanistiskt perspektiv.

RELATERADE BÖKOR