Energibarn 2.0

Energibarn 2.0 - Anna Hallén Buitenhuis, Åse Falkman Fredrikson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Hallén Buitenhuis, Åse Falkman Fredrikson
DIMENSIONERA
7,4 MB
FILNAMN
Energibarn 2.0.pdf
ISBN
2315632769661

BESKRIVNING

Barn vill om de bara kan!NPF, Bokstavsbarn, ADD, Skitungar, ADHD – ja, kärt barn har många namn. Eller som Anna kallar dem, ”Energibarn”. Är det ouppfostrade barn som ska lära sig veta hut, eller är det unika kreativa barn med myror i brallan som bara behöver lite extra vägledning för att hitta en bra och positiv väg? Anna visar med ett enkelt och positivt synsätt hur vi kan kompensera bristerna och använda styrkorna. Hon ger konkreta enkla förslag på lösningar som verkligen fungerar. Både hemma och i skolan.Att behandla alla lika är oerhört orättvist. Ändå görs detta ofta. Det används även som ett argument för rättvisa. Att behandla alla olika, så alla har samma förutsättning är för Anna rättvist. ”Alla barn kommer inte gå ur skolan med godkänt i alla betyg, men alla barn ska banne mig lämna skolan med självkänsla och självförtroende i behåll.”Anna Hallén är lärare, resurspedagog och kostrådgivare. Hon brinner för våra ”Energibarn”.Mat är information till våra hjärnor. Byggnadsstenar, men även rena signalsubstanser. Matkreatören, kostrådgivaren och 5-barnsmamman Åse Falkman Fredrikson har skapat 15 inspirerande recept som visar på enkelheten att äta gott, sockerfritt, glutenfritt och kaseinfritt – mat för våra älskade Energibarn!

I den här upplagan har jag några recept på fiskar som finns i våra vatten, bland annat Smörstekt Harr på Jämtlandsvis. Energibarnen har funnits med som hjärteprojekt genom böckerna Energibarn och Energibarn 2.0 och föreläsningar i skolor. Nu är jag snart klar ADHD-coach genom en utbildning i USA och kan ännu mer.

Anna visar på ett enkelt och positivt sätt hur vi kan kompensera bristerna. Hon tar död på myter som fortfarande lever kvar om våra Energibarn och ger samtidigt förslag på lösningar som fungerar.

RELATERADE BÖKOR