Krokas

Krokas - Elin Olofsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elin Olofsson
DIMENSIONERA
7,47 MB
FILNAMN
Krokas.pdf
ISBN
6676142379803

BESKRIVNING

I september 1949 kommer den unga tyska kvinnan Uli Hartmann till Krokoms tågstation. På sig har hon en kappa som hon stulit av sin tidigare arbetsgivare Fru Cederstam och med sig har hon en bunt brev. Alla breven är skrivna av en Elsa Pettersson, som enligt adressen ska finnas någonstans i Krokom. Uli tänker leta reda på Elsa för att få veta vad som egentligen hände mellan henne och Ulis älskare Hansi, som deserterade och dog i Norge under kriget.Samtidigt står Elsa Pettersson i lanthandeln där hon arbetar och packar varor åt kunderna. Hon grubblar över hur hon ska göra sig av med den stora hemlighet som hotar hela hennes tillvaro.När de två kvinnorna möts förändras livet för alltid.Krokas är en roman om kärlek och ensamhet, om hemligheter och oväntad vänskap i efterkrigstidens Sverige.

| Adlibris Krokås historia. Krokås och dess närområde - Ett historisk tillbakablick och arbete av: Frida Nilsson (skolabete 2007 SP2B).

Köp boken Krokas av Elin Olofsson (ISBN 9789175038148) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR