Faraos cigarrer

Faraos cigarrer - Hergé | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hergé
DIMENSIONERA
4,67 MB
FILNAMN
Faraos cigarrer.pdf
ISBN
7505235578526

BESKRIVNING

 Tintin och Milou är på en semesterkryssning. Ombord träffar Tintin på för första gången på sin blivande ärkefiende Roberto Rastapopoulos. Tintin blir också bekant med detektiverna Dupond och Dupont, samt möter den snurrige professorn Filemon Syklon. Syklon erbjuder honom att följa med och utforska en faraons grav i Egypten. Men någon gömmer kokain i Tintins byrålåda och han blir anhållen av Dupond och Dupont. Tintin och Milou rymmer och tar sig i land. Här träffar de åter professor Syklon och de beger sig till faraonens grav, som utan att de vet om det tjänar som högkvarter för ett internationellt knarksyndikat.Tintins äventyr skapades av den belgiske serietecknaren Hergé (pseudonym för Georges Remi), som levde 1907-1983. Allt som allt blev det 23 äventyr som tog Tintin och hans vänner över hela jordklotet.

Tintin blir också bekant med detektiverna Dupond och Dupont, samt möter den snurrige professorn Filemon Syklon. Syklon erbjuder honom att följa med och utforsk... Men med det sagt så är Faraos cigarrer fortfarande tydligt en historia som slängts ihop allteftersom; det finns hur många hål i manuset som helst, länders geografi tas med en klackspark, och allting som ens andas sannolikhetslära kan man glömma i en serie där en person som kraschlandar i indiska djungeln givetvis kommer stöta ihop med ... Faraos Cigarer, København, Denmark.

Till skillnad från de tidigare äventyren i serien, uppvisar "Faraos cigarrer" en mer sammanhållen historia och i stället för att uttryckligen vara en ... Faraos cigarrer som är det fjärde äventyret med Tintin inleds med utförligt och välskrivet förord av översättaren Björn Wahlberg, om bokens uppkomst och senare omarbetning under 50-talet. Boken har givits en bra bindning av Kartago Förlag med hårt omslag. I originalversionen av Faraos cigarrer från 1932 finns mycket som känns igen från senare album i fråga om figurer, miljöer och spänning.Samtidigt är genomförandet inte alls lika fulländat som i färgversionen av samma serie som gavs ut långt senare.

RELATERADE BÖKOR