Schh! : vi har en plan

Schh! : vi har en plan - Chris Haughton | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Chris Haughton
DIMENSIONERA
6,4 MB
FILNAMN
Schh! : vi har en plan.pdf
ISBN
1446821211090

BESKRIVNING

Fyra vänner, tre stora och en liten, är ute och går. Plötsligt får de syn på en vacker fågel. De bara MÅSTE ha den och schh! de har en PLAN.Sakta tassar de fram, tassar fram, med håvarna höjda. Okej Klara färdiga GÅ!Men fågeln flyger iväg! Dags för en ny plan.Chris Haughtons tredje bilderbok Schh! Vi har en plan har översatts till 14 språk, fått strålande recensioner och vunnit flera priser, såsom Association of Illustrators 2014 Award for Childrens Books och Junior Magazine Design Award for Best Picture Book.

Plötsligt får de syn på en vacker fågel. De bara MÅSTE ha den och schh! de har en PLAN.

Den står dock i hans boklåda som han gräver i och river ut en miljard (faktiskt!) gånger om dagen. Schh! Vi har en plan. Fyra blåa personer av varierande längd smyger tyst genom skogen.

RELATERADE BÖKOR