Schh! : vi har en plan

Schh! : vi har en plan - Chris Haughton | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Chris Haughton
DIMENSIONERA
4,21 MB
FILNAMN
Schh! : vi har en plan.pdf
ISBN
1418012062940

BESKRIVNING

Fyra vänner, tre stora och en liten, är ute och går. Plötsligt får de syn på en vacker fågel. De bara MÅSTE ha den och schh! de har en PLAN.Sakta tassar de fram, tassar fram, med håvarna höjda. Okej Klara färdiga GÅ!Men fågeln flyger iväg! Dags för en ny plan.Chris Haughtons tredje bilderbok Schh! Vi har en plan har översatts till 14 språk, fått strålande recensioner och vunnit flera priser, såsom Association of Illustrators 2014 Award for Childrens Books och Junior Magazine Design Award for Best Picture Book.

De bara MÅSTE ha den och schh! de har en PLAN. Sakta tassar de fram, tassar fram, med håvarna höjda.

Den sätter sig bara på ett nytt ställe. Fyra vänner, tre stora och en liten, är ute och går. Plötsligt får de syn på en vacker fågel.

RELATERADE BÖKOR