SIGNERAD: I huvudet på Lotta Schelin

SIGNERAD: I huvudet på Lotta Schelin - Lotta Schelin, Rebecca Schelin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lotta Schelin, Rebecca Schelin
DIMENSIONERA
7,29 MB
FILNAMN
SIGNERAD: I huvudet på Lotta Schelin.pdf
ISBN
7232941963389

BESKRIVNING

SIGNERAD UTGÅVALotta Schelin har gjort fler mål i det svenska landslaget än någon annan, 88 stycken på 185 landskamper, hon har fått Diamantbollen fem gånger, fler än någon annan kvinna. Hon har EM-, VM- och OS-medaljer, hon har vunnit Champions League tre gånger, franska ligan åtta gånger, vunnit skytteligan flera gånger i både Sverige och Frankrike och tagits ut i Fifas världslag. Hon är Sveriges mest framgångsrika damfotbollsspelare och räknat i faktiska ligasegrar och meriter den mest framgångsrika svenska fotbollsspelaren genom tiderna.2018 beslutade hon sig för att sluta med fotbollen för gott. En allvarlig nackskada gjorde att fokus förflyttades från att återvända till fotbollsplanen till att komma tillbaka till livet. Här berättar hon för första gången om avgörande ögonblick på och utanför plan, vid såväl straffpunkter som sjukhussängar. Det blir en berättelse om vad drömmar kan kosta, men också om allt de kan ge.

- Jag vill inte ha ont i huvudet varje dag. Lotta Schelin är en av Sveriges främsta genom tiderna, och stod bland annat för 88 mål under sina 185 A-landslagsframträdanden. Visa det här inlägget på Instagram Äntligen är han här! Då dök Lotta Schelin upp och nickade in 2-1 på stopptid mot Göteborg.

Det uppger Sydsvenskan. Lotta Schelin: "Jag har varit på Pride en gång, när jag trodde jag var straight" Hon är en av Sveriges genom tiderna mest meriterade fotbollsspelare. Men nu har hon lagt den aktiva fotbollskarriären bakom sig och när svenska damlandslaget i fotboll tog brons i VM satt Lotta Schelin i TV4-studion som expert. Det har gått ett halvår sedan landslagsanfallaren Lotta Schelin senast spelade fotboll.

RELATERADE BÖKOR